Hlavní obsah

Rock for People je i pro děti

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhým dnem pokračoval ve čtvrtek ve Festivalparku na letišti v Hradci Králové čtrnáctý ročník hudební přehlídky Rock for People. Její první noční hvězdou byla podle programu britská skupina Kaiser Chiefs a v pátek se představí američtí punkrockeři The Offspring.

Foto: Jason Reed, Reuters

Pořadatelé letos nachystali program i pro dětské návštěvníky.

Článek

Pořadatelé letos nachystali program i pro dětské návštěvníky. Od včerejška až do soboty je v provozu stan kolínské kapely Kašpárek v rohlíku. V něm se odehraje několik koncertů kapely, která letos vydala album Bejbypunk s punkovými písničkami pro děti a mládež. Odbudou se tam i divadelní představení této skupiny a v sobotu s ní vystoupí i David Koller a Márdi z Vypsané fixy, kteří už hostovali na její desce.

"V sobotu odpoledne se tam odehraje i představení Loutkovej Bill. Kapela Divokej Bill zahraje několik písniček od táborového ohně a loutkoherci pak odehrají představení s loutkami členů kapely, které kluci dostali při koncertu k oslavě svých desátých narozenin na začátku června v Úvalech,“ řekl Právu Petr Fořt, manažer skupiny.

V sobotu na Rock for People vystoupí i britská kapela Kissmet. Měla hrát na festivalu již loni, ale dvě tragické události v rodinách členů formace její příjezd odložily na letošek.

Reklama

Související témata:

Související články

Začíná festival Rock for People

Čtrnáctý ročník hudebního festivalu Rock for People startuje ve čtvrtek prvním dnem v královéhradeckém Festivalparku na tamním letišti. Jedna z největších akcí...

Výběr článků

Načítám