Hlavní obsah

Kylie Minogue je i ve čtyřiceti letech sexy bohyní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská popová zpěvačka Kylie Minogue sbírá v poslední době jeden úspěch za druhým. Před dvěma lety se jí podařilo překonat rakovinu prsu a krátce poté se vrátila před nadšené diváky na koncertní pódia.

Foto: ČTK

Kylie Minogue.

Článek

Loni vydala úspěšnou desku a letos byla v cenách Brit Awards vyhlášena nejlepší zahraniční zpěvačkou. O divě, jež dnes slaví čtyřicetiny a která se ve světě showbyznysu pohybuje už přes 20 let, přitom mnozí kritici tvrdí, že moc zpívat neumí.

Loni vydala úspěšnou desku a letos byla v cenách Brit Awards vyhlášena nejlepší zahraniční zpěvačkou. O divě, jež dnes slaví čtyřicetiny a která se ve světě showbyznysu pohybuje už přes 20 let, přitom mnozí kritici tvrdí, že moc zpívat neumí.

Kylie si z nepřízně kritiky moc nedělá, více jí záleží na přízni publika. „Miluji vystupování. Je to jeden z nejúžasnějších pocitů na světě,“ rozplývala se před rokem a půl, když se po nemoci vrátila do koncertního kolotoče.

Nedokáže si představit svůj život bez hudby

Zpěvačka si nedokáže život bez hudby ani představit. „Být zpěvačkou a žít tak svůj život, to je jediná věc, v níž se vyznám... Nemám vzdělání, abych mohla dělat cokoli jiného užitečného,“ řekla v roce 2005.

Nic než showbyznys totiž nepoznala: už jako školačka se objevila v několika rolích v televizi, jako osmnáctiletá se proslavila v australském televizním seriálu Sousedé a v srpnu 1987 se její první hit, písnička Locomotion, vyšplhal do čela australské hitparády.

Comeback se jí povedl s albem Light Years

I díky začínající MTV se ze „sexy diblíka“ rychle stala světová hvězda. Do konce 80. let vydala tři alba a pak se vytratila. Neúspěšný byl i návrat ke hraní. V roce 1995 se připomněla duetem s krajanem Nickem Cavem, skutečný comeback ale přišel až na konci 90. let s albem Light Years.

Kylie se vrátila k tomu, s čím měla úspěch dříve. Chytlavé písničky spolu s jejím sexy projevem se ukázaly jako to pravé. Vlna zájmu o přitažlivou Australanku neopadla dodnes a její kariéře neublížila ani nucená přestávka kvůli nemoci.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Waits vystoupí poprvé v Praze

Legendární americký zpěvák a hudebník Tom Waits vystoupí poprvé v Praze. Dva koncerty naplánované na 21. a 22. července se uskuteční v pražském Kongresovém...

Výběr článků

Načítám