Hlavní obsah

Sázavafest se rozrostl, oslaví příchod jara i čarodějnice

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní open-air festival O2 Sázavafest roste jako z vody. K již dříve ohlášenému jarnímu O2 Sázavafestu v Praze, na kterém 11. dubna vystoupí i britská kapela Mattafix, připravuje další předstupeň letního programu, a to na čarodějnice, 30. dubna, v areálu koupaliště Hostivař.

Článek

Hudební program čarodějnic odstartuje ve 14:30 písničkářka švédského původu Veronika Padilla, následuje Jiří Schmitzer, UDG a skočné ska přiveze kapela Basta Fidel. Hlavními hvězdami budou večer funky formace Guločar a další "skáčko", tentokrát Tleskač. Všechny děti do deseti let mají vstup zdarma.

"Součástí O2 Sázavafestu Čarodějnice na přehradě bude již tradiční a oblíbený Dětský den. Již od úplného počátku festivalu, ještě než se začne hrát, je naplánován bohatý program pro děti – soutěže, pálení čarodějnic a mnoho dalších aktivit, které vaše malé ratolesti jistě ocení. Mezi ty bude jistě patřit hodinová inscenace Pověsti pro štěstí od Luďka Horkého a Martina Písaříka, která své diváky provede českými bájemi," říká pořadatel a dramaturg Pavel Kloupar.

Sázafest současně vyhlašuje Sázavafest Battle 2008, který se uskuteční 28. června na Konopišti. Začínající skupiny mohou posílat do soutěže svá demo CD na adresu: in promotion, s.r.o. Osadní 12/311, 170 00 – Praha 7. (Na obálku napište heslo „Battle“ a mimo jiné můžete být vybráni jako účinkující na prestižní letní festival 31. 7. - 3. 8. 2008).

Odborná porota složená z muzikantů a novinářů vybere šest nejlepších kapel, které se utkají v nelítostném boji o přízeň publika uprostřed „bitevního pole" na Konopišti v rámci festivalu O2 Sázavafest Battle.

Vstupenky na čarodějnicový festival si můžete zakoupit po celé ČR v síti Ticketpro za 250,-Kč + poplatky a na místě pak 290,-Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám