Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Insane Projekt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek od 15 hodin můžete zpovídat pětičlennou kapelu Insane Projekt, která se probojovala do finále Jack Daniel´s Talent Scouting 2007, které proběhne v Abatonu 1. března.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Insane Projekt na on-line chatu

Článek

Insane Projekt je pražská hudební formace, která byla založena na počátku roku 2005. V roce 2006 představili EP Lose Control se skladbou Signs 2, se kterou se probojovali do finále celoroční soutěže začínajících kapel Startér na Rádiu Wave.

Nejnovějším úspěchem je postup do finále vyhledávací soutěže JD Talent Scouting 2007, které se uskuteční 1. března v Abatonu a živě ho bude přenášet ČT2 v pořadu Noc s Andělem, jehož diváci budou mít možnost zapojit se do hlasování a rozhodnout o tom, jestli finálové kolo a s ním i zájezd na festival do Nashvillu vyhraje insane PROJEKT, nebo jeho konkurenti z kapely Nantokanaru.

Pětičlenná kapela svůj styl zakládá na melodických vokálech, důmyslné rytmice a aranžmá, které doplňuje anglickými texty. Ještě před finálovým koncertem je můžete vidět v klubu Kain 26. února.

Členové kapely: Mr.Bean-A - zpěv, basa, D-Zion - zpěv, kytara, Zoran - bicí, Měřák - klávesy, Patrik - kytara

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám