Hlavní obsah

Madonna chce být funky

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Madonna již dokončila práci na svém novém albu. Podle informací vydavatelské společnosti Warner Music by mělo vyjít na konci dubna. Redaktoři amerického magazínu Rolling Stone ovšem už měli možnost některé fragmenty z desky slyšet.

Článek

Podle nich se Madonna vzdálila od diskotékového stylu z předešlého alba Confessions On A Dance Floor (2005) a patrný je příklon ke stylům urban a funky. Kolekci otvírá skladba Candy Store, na které s Madonnou spolupracoval Pharrell, jehož rapování se prosazuje za vokální linkou zpěvačky a hypnotickými syntetickými zvuky.

Písnička Miles Away prý připomíná zvuk alba amerického zpěváka Justina Timberlakea FutureSex/LoveSounds. Agresívní houseový beat definuje píseň Give It To Me, hiphopové inspirace zase lemují písničku Heartbeat. Singlem nového alba bude skladba 4 Minutes To Save The World, ve které hostuje Timberlake. Na konci ledna k ní natočili v Londýně videoklip.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám