Hlavní obsah

Herečka Scarlett Johanssonová chce zpívat, už má CD

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodská superhvězda Scarlett Johanssonová, která nedávno zazářila třeba ve filmu Woodyho Allena Sólokapr, se zcela vážně rozhodla, že bude zpěvačkou. První CD je téměř připraveno a vyjde v květnu, uvedl server Movies. Že by směšný vrtoch hezké hvězdičky? V tomhle případě to tak nevypadá.

Článek

Když se krásné herečky pouštějí do zpěvu, hudební kritici se chytají za hlavu, protože většinou vznikají hrozné paskvily. U Scarlett Johanssonové je to ale trochu jinak. Jak ukázaly klipy, které už předloni kolovaly po internetu, Johanssonová není jen pohledná, ale skutečně umí zpívat a má decentní vkus. Poměrně rozšířená je např. její verze světoznámé písně Summertime.

Herečka překvapila hudební fanoušky už minulý rok, když vystoupila na rockovém festivale Coachella se skupinou Jesus and Mary Chain. Na jejím prvním CD, které ponese název Anywhere I Lay My Head, vyjde deset coververzí Toma Waitse a jedna původní skladba, na které spolupracovala s kytaristou skupiny Yeah Yeah Yeah.

Třiadvacetiletá hvězda se proslavila rolemi ve filmech Ztraceno v překladu, Dívka s perlou, Vějíř lady Windermerové, Ostrov, Match Point či Sólokapr. Letos by se měla objevit v dalším snímku Woodyho Allena (Vicky Cristina Barcelona) a také v historickém snímku Králova přízeň.

Reklama

Výběr článků

Načítám