Hlavní obsah

TV tip: Buď v klidu s Travoltou i Slunce, seno

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu televize nabízejí americkou komedii s Johnem Travoltou Buď v klidu i další díl ze série Troškových filmů začínajících na Slunce, seno.

Foto: Profimedia.cz

Uma Thurmanová a John Travolta ve filmu Buď v klidu

Článek

Buď v klidu

Americká komedie Buď v klidu si s vtipem a nadsázkou posvítila na nelítostný showbusiness. Navazuje na úspěšnou komedii Chyťte ho!. Idol 70. let John Travolta jako drsný Chili Palmer hodlá prorazit v hudební branži a využívá k tomu ostré lokty i pořádně prořízlou pusu. Hvězdné obsazení filmu zahrnuje Umu Thurmanovou, Vince Vaughnana, Harveyho Keitela a také slavného frontmana skupiny Aerosmith Stevena Tylera, který hraje sám sebe.

Předlohou filmu byl stejnojmenný román Elmora Leonarda a podle scénáře Petera Steinfelda ho v roce 2005 natočil režisér F. Gary Gray.

(Buď v klidu, Nova, So 20.00)

Apollo 13

Tom Hanks v hlavní roli vesmírného filmového dobrodružství, které mimo jiné proslavilo i oblíbenou hlášku „Houstone, máme problém." Tři astronauti se kvůli poruše ocitají ve vzdálenosti 300 000 kilometrů od Země s minimální šancí na záchranu. Film Rona Howarda byl nominován na devět Oscarů. Hrají Bill Paxton, Kevin Bacon, Gary Sinise, Ed Harris, Kathleen Quinlanová, Miko Hughes a další.

(Apollo 13, Prima, Pá 20.00)

Rain Man

Tom Cruise a Dustin Hoffman excelují v jednom z vůbec nejslavnějších amerických filmů. Mladík, která se stará jen sám o sebe, se setká s psychicky nemocným bratrem, o jehož existenci dlouho nevěděl. Rozhodne se ho unést kvůli penězům, ale postupně se jejich vztah mění. Film natočil Barry Levinson už v roce 1988.

(Rain Man, Nova So 16.10)

Slunce, seno, erotika

Třetí díl ze série lidových komedií Zdeňka Trošky. Vesničané tentokrát „vstupují do Evropy“, jedou se podívat do Itálie a poté chtějí své rozpadající se Hoštice dostat na mezinárodní úroveň. Pomůže jim „geniální“ nápad zbudovat nudapláž? Miluna, Evík, předseda a stará Škopková to určitě nějak zvládnou.

(Slunce, seno, erotika, Nova Pá 20.00)

Anketa

Určitě se podívám na:
Buď v klidu
24,4 %
Rain Man
12,1 %
Apollo 13
7,2 %
Slunce, seno, erotika
56,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4113 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám