Hlavní obsah

Z Primy odchází moderátor hlavních zpráv

Právo, Novinky, hyp, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze zpravodajství TV Prima odchází moderátor hlavních zpráv Petr Tichý. Výpověď podaly i redaktorky Zuzana Dastychová a Helena Šulcová. Údajně se jim nelíbí styl jednání šéfa Pavla Zuny.

Článek

Zuna však problémy s komunikací odmítá. "Podle mého názoru je můj přístup velmi kolegiální. Nicméně možná pro některé náročnější, než byli zvyklí," řekl deníku Blesk.

"Moderátor Petr Tichý se rozhodl sám, dal výpověď," řekl Novinkám mluvčí Primy Petr Ladislav Pavlík. Kdo by ho měl nahradit, není známo. "Ještě nemůžu říct, kdo by to mohl být. Zatím nás to časově netrápí, protože Tichý odchází k poslednímu lednu," dodal mluvčí. 

Pavel Zuna podle něj prosazuje svou vizi zpravodajství, což se projevilo na výrazném růstu sledovanosti a ratingu zpráv. Jen za poslední 1,5 měsíce stoupla o více než 150 tisíc diváků, což znamená, že se průměrně dívá bezmála čtvrtina diváků starších patnácti let přítomných v té době u obrazovky. V reálu to znamená až 907 tisíc diváků 1. zpráv.

"Nepřišel jsem nikoho vyhazovat, ale pokud se někdo sám rozhodne k odchodu z Prima TV, budu to respektovat," dodává Pavel Zuna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám