Hlavní obsah

TV Prima plánuje českou komediální telenovelu

Právo, Novinky, Stanislav Dvořák, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Důkladně předělanou českou verzi kolumbijské telenovely Ošklivka Betty i další novinky chystá pro milovníky seriálů TV Prima. Na podzim zakoupila např. seriály Blade nebo Instinkt zabijáka.

Článek

Český romanticko-komediální seriál vycházející z telenovely je zatím ve stádiu prvotních příprav. V těchto dnech se dělají castingy.

"Teď k seriálu moc říct nemůžu, kontrakt není uzavřen. O ten formát máme zájem, ale seriál s telenovelou Ošklivka Betty nemá moc společného. Je to komediální a přepracované do současného českého prostředí," řekl Novinkám mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

Kdy se bude seriál vysílat, ještě také není jisté. "Datum zatím neříkáme, asi počátkem přístího roku, ale nebude to od ledna," vysvětlil mluvčí.

Původní telenovela Ošklivka Betty vznikla v Kolumbii a získala si téměř v celém světě nečekanou popularitu. Producenti v USA pak natočili novou verzi v angličtině. U nás telenovelu vysílala TV Nova, ale takovou mánii jako v latinoamerických zemích zde nevzbudila.

Krimi i upíři

Z nově zakoupených zahraničních seriálů uvede Prima tuto neděli Blade a ve středu 31. října kriminalistický Instinkt zabijáka.

"Celkem třináct dílů první série seriálu Instinkt zabijáka zavede diváky ke speciální policejní jednotce, která v San Francisku objasňuje zvlášť těžké zločiny související s deviantním jednáním," uvedl Pavlík.

Hororovou podívanou slibuje série Blade. "Blade je napůl člověk a napůl upír. Bojuje proti rozmáhajícímu se upírskému podsvětí, které se snaží postupně vyhubit celou lidskou rasu. Aby nepřevážily jeho temné stránky a sám se nestal krvelačným monstrem, musí užívat speciální sérum. Díky svým nadpřirozeným schopnostem je tím posledním, kdo stojí mezi upíry a zkázou světa," popsal mluvčí.

Letiště končí, fotbal přichází

Prima také bude příští rok v červnu vysílat ME v kopané, které tradičně měla na obrazovkách ČT a podle informací Práva měla na nákup vysílací licence dostatečnou finanční rezervu.

"Odvysíláme 27 zápasů živě a čtyři ze záznamu," sdělil Právu Pavlík. Prima se musí s živými přenosy vypořádat tak, aby ani mimopražští diváci, kterým do podvečerního vysílání Primy vstupují regionální progarmy, nebyli ošizeni. Diváci v příštím roce zřejmě na obrazovkách České televize (ČT) už neuvidí zábavné pořady Bolkoviny a Banánové rybičky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám