Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: La Petite Sonja, zpěvačka The Nihilists

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřčlenná česká skupina Moimir Papalescu & The Nihilists si za čtyři roky své existence vytvořila velké množství věrných fanoušků především díky svým velmi živým koncertním vystoupením. Tento týden hostí další ročník Manipulation Night a v úterý od 11 hodin odpovídala na Novinkách na vaše dotazy jejich zpěvačka, tanečnice a občasná kytaristka La Petite Sonja.

Článek

Skupina Moimir Papalescu The Nihilists vznikla v roce 2003 a už její první album Analogue Voodoo vydané o rok později získalo hudební cenu Anděl. Na podzim roku 2006 vydali druhé, dlouho očekávané řadové album Lewis Neptune, které je experimentálnější a nebojí se ani návratu k rock´n´rollu. Obě alba jsou mixem elektroniky, rocku, post-punku a mužských i ženských vokálů.

Členy kapely jsou Moimir Papalescu, který se stará o digitální i analogovou elektroniku, Hank J. Manchini rozeznívající obě verze elektrických kytar, vokalistka i tanečnice La Petite Sonja a dechové nástroje ovládající Peter van Krbetz.

Už 25. října se uskuteční v pořadí druhý večer Manipulation Night vol. 2, na který si přizvali kapely jako Climanzaro, Magnetik a především britské indie rockery The Monster Army.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám