Hlavní obsah

Festival Hip Hop Jam představí špičky žánru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na letišti v Hradčanech u Mimoně na Českolipsku se od pátku do soboty uskuteční nový velký mezinárodní hudební festival pod širým nebem Hip Hop Jam. Kromě řady domácích zástupců žánru se na přehlídce představí například David Banner z USA a jeho krajan, rapper The Game, někdejší člen projektu G-Unit.

Článek

"Obě jména zaručují kvalitu, svěžest na scéně a prvotřídní show," uvedli pořadatelé přehlídky na svých internetových stránkách www.hiphopjam.cz.

Na seznamu vystupujících nechybí z domácí hip hopové scény například PSH, Indy, Supercrooo a Pio Squad, ze Slovenska přijedou Vec a Kontrafakt. Součástí doprovodného programu budou letní snowboardové závody, vystoupení leteckých akrobatů či taneční exhibice.

"Návštěvníci se mohou těšit na taneční arénu v podobě kolosea, kde se v nadupaném dvoudenním programu představí několik set tanečníků z celé Evropy," uvedli pořadatelé. Jeden letištní hangár organizátoři vyhradí něžnému pohlaví a návštěvnice zde budou moci zajít do baru vyhrazenému pouze ženám. Mohou zde také využít služeb odborníků na kosmetiku, masáže i kadeřníků. 

Reklama

Výběr článků

Načítám