Hlavní obsah

Léto u moře? Na řece a na dvoře!

Novinky, Vladimír Říha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražané i návštěvníci hlavního města si mohou od 15. července vybrat v nabídce příjemných letních akcí kombinaci dvou kulturních podniků - divadla a hudby. Pod názvem Léto u moře? Na řece a na dvoře! spojuje obé divadlo Alfred ve dvoře a loď bratří Formanů Tajemství.

Článek

Organizátoři nabízejí představení na scéně Alfreda, kde od 20.00 h vystupují alternativní scény s kratšími scénkami a poté mohou návštěvníci přejít z Křižíkovy ulice na nedaleký most, kde na druhé straně Vltavy za Albatrosem kotví loď Tajemství a vyslechnout od 20.30 h v romatickém námořnickém prostředí koncert malých méně známých kapel.

Dva zahajovací večery patřily fyzickému divadlu tanečnice Aleny Dittrichové na scatovaný zpěv Ridiny Ahmedové v představení Sekret aneb Chci běžet jako šílený kůň, na lodi Tajemství pak zahrálo výborné českobolivijské trio Ritmo latino latinskoamerickou hudbu.

V dalších večerech až do 8: srpna se vystřídají u Alfreda Teatr Rajdo, Stage Code, Envoi, Anténa, Pierre Naduad a další, na lodi zahrají mj. Bossa Nova, Traband, Rudovous a Nejtek Band.

Hraje se vždy od úterý do pátku, v sobotu se hrají na lodi pohádky pro děti (14 a 16 h). Vstupenky na jednotlivé představení stojí 130 (Alfred) a 150 Kč (loď), kombinovaný lístek stojí 200 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám