Hlavní obsah

Kylie uvede film o návratu

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci letošního roku bude mít premiéru dokumentární film White Diamond (Bílý diamant), příběh o návratu australské zpěvačky Kylie Minogueové na hudební scénu po úspěšném boji s nádorem prsu. O filmu informovala sama zpěvačka prostřednictvím svých internetových stránek.

Článek

Režisérem dvouhodinového díla je William Baker a kromě vážného tónu je v něm podle Kylie i řada zábavných a ironických momentů. Vypráví však také o rozpadu několikaletého svazku s hercem Olivierem Martinezem.

"Ve filmu zazní rovněž několik mých nových písniček, například I'm Hip nebo You Are There," říká Kylie. "Přiznám se, že jsem při práci na filmu byla velice nervózní. Byl pro mě velmi důležitý. Mnohokrát jsem přerušila práci, ale všechno se dodělalo díky režisérově vůli." Přesné datum premiéry není dosud známo, stejně jako datum vydání nového studiového alba Kylie, na němž momentálně pracuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám