Hlavní obsah

TV sledovanost: Kraus předehnal Bailando

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blyštivé estrády už netáhnou jako za starých časů. Bailando - tančím pro tebe se o víkendu propadlo pod sledovanost veřejnoprávní talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím. Celkově stále vede Výměna manželek.

Článek

Bailando mělo minulý týden kolem 1,4 miliónu diváků a Uvolněte se, prosím jen přes 1,1 miliónu. Sledovanost Bailanda ale klesá, zatímco Kraus jde nahoru. Naposledy měl téměř 1,4 miliónu diváků.

V celkové statistice vede Výměna manželek (1,5 miliónu), mezi další hojně sledované pořady TV Nova patří kromě Bailanda i Střepiny a seriál Ztraceni (oba mezi 1,2 a 1,3 miliónu). 

Na ČT1 se uchytily i Četnické humoresky a 13. komnata (1,3 miliónu), Hodina pravdy měla asi 1 milión diváků. Na Primě je situace stále podobná - pod hranicí 1 miliónu se usadil soutěžní pořad Ber nebo neber, Věřte - nevěřte má necelých 0,7 miliónu diváků, Král Artuš cca 0,8 miliónu.

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám