Hlavní obsah

Nejdražší DJ světa je v Praze

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nejdražší světový DJ a jedna z nejdůležitějších osobností klubové scény Paul Oakenfold v pátek večer poprvé vystoupí v Česku, a to v pražské T-Mobile Areně. Fanoušci ho očekávali již loni, kdy měl vystoupit jako předskokan Madonny při jejím Confessions Tour. Nyní se můžou těšit na dvouapůlhodinový set v rámci premiéry taneční party Amazing City. Začíná ve 20 hodin.

Článek

Posledním počinem tohoto Brita je loňské album A Lively Mind, na kterém pracoval tři roky. "Chtěl jsem se jeden rok vůbec nestresovat prací na desce. Potom jsem strávil rok hledáním zpěváků a mnoha nových talentů a teprve další rok následovalo nahrávání," říká. 

Oakenfoldovu tvorbu znají i diváci filmů Collateral, Matrix Reloaded, bondovky Dnes neumírej, slyšet je i v reklamách na Coca Colu a znělku televizní soutěže Big Brother vytvořil také on. "Užívám si toho být vytížený. Neznervózňuji se tím, jsem v klidu. Nyní je na řadě spousta akcí, ale hned potom skočím na další album nebo film," říká Oakenfold.

Společně s ním na party zahrají jeho krajan Eddie Halliwell, světová jednička mezi dýdžeji podle hudebního magazínu Mixmag, dále Judge Jules, Matt Hardwick a Daniele Divoli, nizozemský DJ Johan Gielen nebo česká DJka LayDee Jane.

Reklama

Výběr článků

Načítám