Hlavní obsah

Fun Lovin Criminals v Brně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

V sobotu 19. května zavítají do Brna na festival Rio de Riviera v Česku dobře známí "míchači" stylů Fun Lovin Criminals. Jednodenní festival doplní třeba JAR, -123 minut či The Prostitutes.

Článek

Fun Lovin Criminals, oblíbenci režiséra Quentina Tarantina, už u nás hráli několikrát. Nabízejí trochu funky, trochu hip-hopu a trochu popu, koktejl snadno přijatelný pro každého.

Organizátoři festivalu Applaus Music Production a Mersey Agency plánují využít celý areál Riviery s kapacitou až 18 000 lidí a přivézt celou řadu zajímavých jmen (Scissorhands, Tibet, -123 minut, The Prostitutes, The Nihiliststs, Ohm Square či J.A.R.). Kromě hlavního pódia tu budou ještě další dvě (hip hop a taneční stage).

Celkově se má představit přes 40 skupin a DJů z celého světa. Plánují se i doprovodné zábavné akce jako capoiera, bungee jumping, U rampa a graffiti wall. Vstupenky za 390 Kč můžete koupit v síti Ticketpro. Po 31. březnu se cena zvyšuje na 460 Kč a na místě budou stát 520 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám