Hlavní obsah

Sigourney Weaverová opět letí do vesmíru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmapadesátiletá herečka Sigourney Weaverová mohla už po druhých Vetřelcích všeho nechat a stejně by zůstala legendou. Jenže "Ripleyová" zřejmě nehodlá trávit život hraním si s vnoučaty. Chce do akce a tentokrát to bude ve sci-fi thrilleru Avatar, informoval list The Hollywood Reporter.

Článek

Susan Alexandra Weaverová (tak se Sigourney skutečně jmenuje) má hrát vědkyni Grace, která pomáhá přežít bývalému mariňákovi Jakeovi (Sam Worthington). Ten byl proti své vůli poslán na vzdálenou nehostinnou planetu.

Film bude režírovat James Cameron, takže vzpomínky na Vetřelce zřejmě naženou do kin milióny sci-fi nostalgiků. "Sigourney a já jsme vždy s láskou vzpomínali na naší spolupráci na Vetřelcích a jsme nadšení vyhlídkou, že spolu zase budeme dělat. Ona má v sobě unikátní směs síly, citlivosti a inteligence, která je potřebná pro roli Grace," řekl Cameron.

Tvůrci se také chlubí, že ve filmu budou úžasné počítačové 3D triky. Těšit se ale zatím moc nemusíme, do kin má Avatar přijít až v roce 2009.

Anketa

Těšíte se na sci-fi návrat Sigourney Weaverové?
Určitě
92,4 %
Částečně
3,2 %
Už mě nezajímá
4,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 993 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám