Hlavní obsah

Marilyn Manson představí Praze novou desku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strašidelně vypadající pán, který produkuje metal s industriálními prvky a vypůjčil si jména od Marylin Monroe a masového vraha Charlese Mansona, představí 13. června ve Veletržním paláci v Praze novou desku.

Článek

Manson právě dokončuje nové album Eat Me, Drink Me, které vyjde na jaře. Od roku 1994 to bude jeho deváté řadové album. Nedávno vydal svůj Best of.

Jako umělec šokuje více svým zjevem než hudbou. Většina lidí si vybaví jeho tvář, ale jeho desky nikoliv. Je také známý svým účinkováním ve filmech (objevil se např. v Lost Highway či Party Monster). Už brzy by měl být hotový jeho vlastní film Phantasmagoria: The Visions of Lewis Caroll podle knížky Alenka v říši divů. Manson je jeho scénáristou i režisérem.

Vstupenky na koncert je možno zakoupit od 23.února 2007 v předprodejích síti Ticketpro a Ticketportal za 730 korun.

Reklama

Související články

Manson chce přetočit Rocky Horror Picture Show

Marylin Manson chce podle serveru Moviehole.net znovu natočit kdysi slavný hororový muzikál Rocky Horror Picture Show. Není to ale jediný film, který chystá. ...

Výběr článků

Načítám