Hlavní obsah

Nová CD - Lady Sovereign i Kvaska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází debutové album mladé anglické rapperky Lady Sovereign, soundtrack k filmovému muzikálu manželů Landových Kvaska nebo německý objev LaFee.

Článek

Lady Sovereign: Public Warning

I k nám se již dostaly zprávy o mladé rapperce z Londýna, která si říká   Lady Sovereign. Teď si můžeme poslechnout i její debutové album Public Warning, ktreré se stalo ve světě velkou událostí a Lady Sov (jak si zkráceně říká) se stala objevem roku mnohých hudebních anket. Zaujala také slavného kolegu Jaye-Z, který jí pomáhá dobýt Ameriku. Album přináší do již občas nudného hip hopu humor a nový náboj. Prvním singlem je Love Me Or Hate Me neboli Miluj mě nebo mě nenáviď.

Universal Music 

OST: Kvaska

Manželé Landovi natočili film Kvaska, který bude mít premiéru za čtrnáct dní. Autoři v něm dávají nahlédnout do zákulisí fenoménu zvaného muzikál, a to prostřednictvím milostného příběhu a originální hudby, jejímž autorem je Daniel Landa. Soundtrack si prorazil cestu na pulty s předstihem a jeho pilotní singl se jmenuje Touha.

Sony BMG

John Mellencamp: Freedom's Road

Americký skladatel, kytarista a zpěvák John Mellencamp působí na hudební scéně již od sedmdesátých let. Za tu dobu získal řadu zlatých i platinových alb a neminulo ho ani jedenáct nominací na americké Grammy Awards. Nyní se vrací po více než pětileté pauze. Ke spolupráci si pozval Joan Baezovou, která zpívá v písni Jim Crow.

Universal Music 

Lafee: Lafee

Mladiství hudební delikventi získávají velkou popularitu všude ve světě. U máme Ewu Farnou, v Německu zase Tokio Hotel. Od nich také pochází patnáctiletá "drsňačka" LaFee. Sama píše texty a její muzika je kytarová. Ve svém prvním singlu Virus v textu doufá, že se její přítel při nevěře nakazil pohlavní poruchou. Aktuální singl se jmenuje Prinzesschen a i když nemá tak přímočarý text, o to víc se opírá do kytar.

Emi/Virgin 

Reklama

Výběr článků

Načítám