Hlavní obsah

Eddie Murphy: James Brown mi řekl, abych ho hrál ve filmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V očekávaném snímku o legendárním zpěvákovi Jamesi Brownovi by mohl hrát komik Eddie Murphy. Jako velmi muzikální se ukázal v novém snímku Dreamgirls. Film připravuje režisér Spike Lee.

Článek

Eddie Murphy si sebevědomě sám říká o roli kmotra soulu a funku, který loni zemřel. Není to nesmyslná představa, protože Murphy právě sklízí úspěchy s hudebním filmem Dreamgirls (nominace na Oscara), ve kterém hraje muzikanta a působí skutečně věrohodně. Jeho jediné minus je, že už překročil čtyřicítku, ale maskéři dnes zvládnou ledacos.

Režisér Spike Lee se zatím nevyjádřil. Film připravuje už delší dobu, ještě za Brownova života prý natáčení se zpěvákem konzultoval. Eddie Murphy teď přišel s tím, že Brown si přál, aby ho hrál. "Před lety mi řekl: jestli budou někdy natáčet můj život, musíš mě hrát!" sdělil serveru Hollywood.

Z nedávné ankety Novinek jasně vyplynulo, že čtenáři by chtěli, aby Browna hrál zpěvák John Legend. Eddie Murphy dostal pouhá tři procenta hlasů. 

Reklama

Související články

Film o Jamesi Brownovi: kdo ho bude hrát?

Nejednoho fanouška po smrti legendárního Jamese Browna napadlo, že o něm někdo musí natočit film. A je to tady. Režisér Spike Lee potvrdil listu Daily Variety,...

Výběr článků

Načítám