Hlavní obsah

Sledovanost: Střepiny a Kraus na vzestupu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Nově nyní zaujal místo estrád pořad Střepiny. Kromě hlavních zpráv byl nejsledovanějším za celý víkend. Také talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím (ČT1) je na tom velmi dobře i po posunutí k desáté hodině.

Článek

Na Střepiny se dívaly cca 2 milióny diváků. Film Záměna si vybralo téměř 1,7 miliónu lidí, stejně tak i Hlas smrti a Příběh rytíře. Dotek zla zaujal necelý milión lidí.

Na ČT1 zabodoval Jan Kraus, který se obával, že posunutí vysílacího času mu může uškodit a hrozil odchodem z ČT. Stal se však pravý opak - sledovanost mu stoupá, naposledy měl asi 1,5 miliónu diváků, což je více než minulý týden. Jak potvrdila Česká televize, jde o třetí nejlepší výsledek v divácké sledovanosti za celou dobu existence pořadu.

K dalším úspěšným pořadům ČT patřil seriál Eden (necelých 1,5 miliónu), 13. komnata (1,1 miliónu) a Hodina pravdy (1,2 miliónu).   

Na Primě vítězí film Co ta holka chce (1 milión) před Herculem Poirotem (cca 0,8 miliónu) a Vraždami v Midsomeru (cca 0,8 miliónu).   

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám