Hlavní obsah

Zvrhlík v Praze zaútočil na dvě ženy. Prodavačka sexshopu se mu ubránila lstí

Praha

Na dvě ženy zaútočil podle policie dosud neznámý muž v Praze. V prvním případě sexuálně napadl prodavačku erotických potřeb, která se mu ubránila pomocí lsti, pak si vyhlédl druhou oběť na ulici. V tomto případě jej vyrušil svědek.

Podezřelý za znásilněníVideo: Policie ČR

 
Článek

Oba útoky se odehrály krátce po sobě 11. srpna. Zvrhlík nejprve navštívil prodejnu na Praze 1, kde si prohlížel zboží. Když mu přišla prodavačka poradit, povalil ji na zem, začal ji osahávat se slovy, že se jí to bude líbit a bude to rychlé.

Policii se přihlásil muž, který se měl pokusit znásilnit ženu v Praze

Krimi

„Napadená žena užila lsti, předstírala těhotenství a požadovala po útočníkovi použití kondomu, což ho zaskočilo. Tohoto momentu zaváhání žena využila k útěku pryč z prodejny,“ informoval mluvčí policie Richard Hrdina.

Útočník z místa utekl a za půl hodinu si vybral další oběť v parku Na Fidlovačce, kde zaútočil na procházející ženu. Zaklekl ji na zemi, sundal si triko a zacpal jí jím ústa.

Muž nalákal ženu na lepší cestu pro procházku. Na louce ji podle policie znásilnil

Krimi

„Poté ji se slovy „udělám ti to rychle“ osahával na hrudníku, svého jednání zanechal až v okamžiku, kdy okolo procházel náhodný kolemjdoucí muž, který ho vyrušil,“ doplnil mluvčí.

Policisté získali kamerové záznamy a popis muže. Jedná se o česky hovořícího muže světlé pleti ve věku 28 až 35 let, vysokého 185 až 190 cm, střední postavy, který nosí dioptrické brýle.

Foto: Policie ČR

Podezřelý ze znásilnění

Má delší světle hnědé vlasy. V době obou útoků byl oblečen do modrého trička se symbolem zmrzliny. Triko zanechal spolu s taškou béžové barvy na místě druhého útoku. Dále měl na sobě barevné kostkované kraťasy a na nohou černé boty.

Za znásilnění mu hrozí až 10 let vězení. Informace o totožnosti přijme linka 158. Policie vyzývá občany, aby se ho nepokoušeli zadržet.

Reklama

Výběr článků

Načítám