Hlavní obsah

Muž nalákal ženu na lepší cestu pro procházku. Na louce ji podle policie znásilnil

České Budějovice

Mladou ženu podle policie znásilnil dosud neznámý muž u cyklostezky na Českobudějovicku. Oslovil ji s tím, že jí ukáže lepší cestu. Policie ve středu zveřejnila podobu možného podezřelého.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý ze znásilnění

Článek

Neznámý pachatel potkal ženu v sobotu před polednem na cyklostezce vedoucí z obce Bavorovice k obci Hluboká nad Vltavou poblíž turistického rozcestníku Podskalská louka. Žena zde byla na procházce.

„Pachatel pod záminkou, že ženě ukáže lepší trasu (směřovala na Kralův Hrádek), ji odvedl na louku, kde ji přibližně 200 metrů od sportovně-relaxačního centra znásilnil,“ informovala mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Mladík se u Brněnské přehrady pokusil znásilnit mladou ženu

Krimi

Kriminalistům se podařilo sestavit identikit podezřelého, který je podle nich ve věku 20–30 let, je 175–180 cm vysoký. Má tmavě hnědé, krátké vlasy. Muž hovořil plynně česky.

Na sobě měl v době činu oblečené zelené triko s krátkým rukávem s motivem palmy, sportovní kraťasy modré barvy. Na nohou měl obuty sportovní hnědé boty.

Informace o podezřelém i jakékoliv svědectví přijme linka 158. Policisté nevylučují, že by se mohl snažit oslovit další ženy. Nabádají je k opatrnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám