Hlavní obsah

Žena si v Brně spletla byty a konejšila cizí dítě

Novinky, kub
Brno

Ztrátou orientace v čase i prostoru skončilo pro ženu ze zahraničí popíjení v Brně. Na cestě z oslavy v opilosti vstoupila do cizího bytu, kde našla dítě, které považovala za své, a jala se ho chovat. Vyděšená rodina z bytu na ni zavolala policii.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Případ se odehrál v neděli ráno v Brně-Zábrdovicích. Policie neupřesnila, odkud cizinka byla, informovala o ní jako o ženě z východní Evropy.

„Při cestě z oslavy vstoupila do úplně cizího bytu. V představě, že je doma u rodiny, chtěla konejšit svého potomka. V alkoholovém opojení nerozpoznala, že dítě, které drží v náručí, není její,“ sdělil v pondělí mluvčí policie David Chaloupka.

Polonahá žena ležela před brněnskou hernou, pak pózovala strážníkům

Krimi

Rodiče dítěte, jehož věk policie neupřesnila, byli vyděšení a zavolali policisty, kteří ženě naměřili 1,3 promile alkoholu. Po vystřízlivění na záchytce policistům podle mluvčí sdělila, že nemá s pitím mnoho zkušeností. „Za své chování se omlouvala a slibovala, že už se alkoholu nikdy nedotkne,“ dodal mluvčí.

Policie zatím neupřesnila, jak bude v případu dál postupovat. Nyní policisté prověřují, jak se žena do bytu dostala, tedy zda se jednalo o vloupání, nebo našla otevřené dveře.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám