Hlavní obsah

Polonahá žena ležela před brněnskou hernou, pak pózovala strážníkům

– Brno
Novinky, kub

Na záchytku odvezli v sobotu odpoledne brněnští strážníci opilou ženu středního věku, která ležela svlečená před hernou v městské části Komárov. Strážníci jí nabízeli deku na zakrytí, žena ovšem před nimi nejprve začala pózovat a pak začala být agresivní. Informoval o tom mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto: MP Praha

Speciální vozidlo pro odvoz opilců (ilustrační foto)

Článek

Žena ležela před hernou pouze v kalhotkách a osobní věci měla poházené kolem sebe. Strážníky na ni upozornili náhodní chodci.

„Hlídka ženu středního věku skutečně našla ležet na zemi jen několik metrů od frekventované silnice v ulici Hněvkovského,“ sdělil Ghanem.

Strážníci ženě přinesli ze služebního auta deku a požádali ji, ať se zakryje nebo oblékne do svého oblečení. „Místo toho začala své tělo demonstrativně vystavovat, pokoušela se o svůdné pózy a strážníky několikrát varovala, že pokud ji nenechají být, půjde to říct své mamince,“ popsal Ghanem.

Na záchytku musela v poutech 

Strážníci se ženu snažili uklidnit, ta prý však byla stále agresivnější, až začala kolem sebe kopat a šermovat pěstmi. „Jednoho ze strážníků se pokusila udeřit, a tak nakonec skončila v poutech,” uvedl mluvčí městské policie.

Ženu, která byla „silně podnapilá”, hlídali strážníci i v přivolané sanitce. „Pouta jí sundali až poté, co si ji na záchytné stanici převzal lékař. Případ předávají kvůli opakovanému neuposlechnutí zákonných výzev do správního řízení,“ dodal Ghanem.

Reklama

Výběr článků

Načítám