Hlavní obsah

Žena si přestala s mužem posílat e-maily, tak ji přišel uškrtit

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V sobotu před půl jedenáctou v noci vyjížděli pražští policisté do Blatenské ulice v Praze 4, odkud byl hlášen případ fyzického napadení čtyřiadvacetileté ženy. Zákeřně na ni zaútočil devětatřicetiletý muž, se kterým se znala z minulosti.

Článek

„Počkal si na ni u domu, kde bydlí, a v okamžiku, kdy chtěla odemknout vchodové dveře, strhl ji k zemi a začal škrtit přineseným provazem. Napadená žena se bránila hlasitým křikem. Na pomoc jí tak naštěstí přiběhli dva muži, kteří útočníka zadrželi a přivolali policii,“ řekla mluvčí policie v Praze Eva Miklíková.

Žena z celého incidentu vyvázla naštěstí bez vážnějšího zranění. Kriminalistům řekla, že s dotyčným byla po několik měsíců v telefonickém a e-mailovém kontaktu.

„Ve chvíli, kdy mu ale oznámila, že s ním chce tento vztah ukončit, zachoval se takto agresivně. Za spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví může pobýt za mřížemi až tři roky,“ doplnila Miklíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám