Hlavní obsah

Žena se při předjíždění na Hodonínsku nestačila vrátit. Po čelním střetu zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín
Aktualizováno

Po srážce s nákladním autem u Strážnice na Hodonínsku zemřela v úterý řidička osobního vozu. Další dva muži se podle mluvčí jihomoravských záchranářů Michaely Bothové zranili. Silnice I/55, která spojuje Olomoucký, Zlínský a Jihomoravský kraj a pokračuje do Rakouska, byla neprůjezdná.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřela žena z osobního auta

Článek

Podle prvotních informací žena předjížděla na rovném úseku. „Zjistila, že proti ní jede nákladní vůz, ale nestihla se vrátit do svého pruhu a nastal čelní střet,” uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Nehoda na Kutnohorsku: jeden mrtvý, zraněného odvezl vrtulník

Krimi

Zranění podle něj utrpěl jak její spolujezdec, tak i řidič nákladního auta. „Jednoho jsme s lehčím zraněním převezli do hodonínské nemocnice, druhého jsme vezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno k vyloučení vážnějších zranění,” sdělila Bothová.

Za volant pouze pod vlivem. Muže na Vsetínsku zastavili dvakrát s dvěma promile

Krimi

Policie v souvislosti s nehodou hledá svědky a řidiče, kteří měli ve vozidle palubní kameru a místem nehody projížděli. Informace přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám