Hlavní obsah

Žena chtěla vajíčka na dluh, prodavači dala na krk nůž

Právo, vor
Karlovy Vary

Žena z osady u Žlutic na Karlovarsku poslala svou nezletilou dceru pro vajíčka na dluh, když je nepřinesla, vyrazila do obchodu sama a přiložila prodavači na krk nůž na koberce. Prodavač se ovšem nezalekl. Vajíčka ani v nebezpečí možného podříznutí nevydal a ženu zpacifikoval.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmatřicetileté cizinky z okolí Žlutic pro zvlášť závažný zločin loupeže,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta.

„Žena měla v září poslat svoji nezletilou dceru do prodejny večerky, aby na dluh přinesla domů vejce. Majitel večerky dívce řekl, že nic na dluh dávat nebude,“ popisoval Valenta.

"S tímto konstatováním dívka odešla domů. Po několika minutách do prodejny vešla matka dívky, která přistoupila k prodavači a ke krku mu přiložila vysunutý řezák na koberce s tím, že požaduje vejce,“ pokračoval mluvčí policie.

„Prodavač i přes to opětovně odmítl a chytil ji za ruku s nožem a snažil se ji vyvést z prodejny ven, kde ženě nůž odebral,“ uzavřel Valenta.

Reklama

Výběr článků

Načítám