Hlavní obsah

Záchranářům v Praze se u případu rozbila sanitka. Když přijela náhradní, nabourala

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O dvě sanitky méně mají dočasně pražští záchranáři. V pátek se jim jedno auto nejprve porouchalo, a když přijela náhradní posádka, nabourala do dodávky.

Záchranářům se u případu rozbila sanitka. Když přijela náhradní, nabouralaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před desátou hodinou v Máchově ulici na Vinohradech. Podle informací z místa tam přijela sanitka pro starší pacientku, ale vozidlo se porouchalo.

Na Rychnovsku se převrátila sanitka, dva lidé se zranili

Krimi

Mezitím v tom samém místě řešili strážníci špatně zaparkovanou dodávku, do které o pár minut později nabourala náhradní sanitka. Pro seniorku tudíž musel přijet třetí vůz.

Na Prachaticku havarovala převozní sanitka, zemřela pacientka

Krimi

Událost potvrdila mluvčí záchranné služby Jana Poštová. „První sanitka měla technické potíže a vyslaná náhradní posádka havarovala. Na místo jsme tak museli vyslat třetí vůz,“ uvedla.

Okolnosti zjišťuje policie. „Sanitní vůz z dosud nezjištěných příčin narazil do zaparkovaného vozidla. Nikdo nebyl zraněn. Příčiny nehody vyšetřují policisté,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám