Hlavní obsah

Z vězení uprchl další odsouzený, tentokrát na Karlovarsku

Právo, vor
Ostrov
Aktualizováno

V pátek 13. srpna v dopoledních hodinách uprchl z věznice v Ostrově na Karlovarsku 35letý vězeň. Muž je přibližně 171 až 173 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči, kratší rozcuchané hnědé vlasy a na tváři menší strniště. Vězeň vykonává trest odnětí svobody pro majetkovou trestnou činnost. Policie po muži intenzivně pátrá.

Foto: Policie ČR

Karel Rejf

Článek

Podle mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí by muž měl mít na sobě šedé tričko, montérky černé nebo modré barvy a pracovní boty. Do pátrání byl zapojen rovněž vrtulník s termovizí.

„Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání. V případě jakýchkoliv poznatků k pobytu nebo pohybu hledaného vězně volejte na linku 158,“ dodala mluvčí. „Hledaný muž by neměl být nebezpečný, ale i přesto doporučujeme, aby se ho nikdo nepokoušel sám zadržet.“

Z Královéhradecké věznice utekl zloděj, z trestu si odseděl jen pět dní

Krimi

Během pátku jde už o druhého vězně, kterému se podařilo uprchnout na svobodu. Policie pátrá také po uprchlém Filipovi Kučerovi (26), který zmizel z věznice v části Hradce Králové Pouchov. Soud muže poslal do vězení na 300 dní za krádež, odseděl si pět. Kučera je vysoký asi 183 centimetrů a vypadá starší, zhruba na 29 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám