Hlavní obsah

Z náklaďáku na dálnici D46 vypadl velký lis

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brodek u Prostějova

Do odstaveného nákladního auta narazil řidič dalšího náklaďáku ve středu večer na dálnici D46 u Brodku u Prostějova. Při nehodě mu přitom z korby vypadl lis na pelety, který poškodil vozovku.

Foto: Policie ČR

Při nehodě na Prostějovsku vypadl na dálnici lis na pelety

Článek

„Dopravní nehoda se stala na D46 ve směru od Prostějova na Brno. V katastru obce Brodek u Prostějova jel jednadvacetiletý řidič s nákladním vozidlem Renault Master a při řízení přehlédl jiné nákladní vozidlo značky Iveco, které bylo řádně označené a odstavené u kraje kvůli poruše,“ informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Řidič na D46 vjel do čerpací stanice, spletl si brzdu s plynem

Krimi

„Do odstaveného vozidla narazil pravou přední částí. Při nárazu se mu uvolnil z korby přepravovaný náklad, konkrétně lis na pelety, a spadl do pravého jízdního pruhu, kde poškodil povrch dálnice. Podezřelý řidič byl lehce zraněn a na místě byl ošetřen záchranáři. Hospitalizace nebo převoz nebyly nutné. Ke zranění dalších osob nedošlo, řidič druhého vozidla se v době nárazu v autě nenacházel,“ sdělila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Při nehodě na Prostějovsku vypadl na dálnici lis na pelety

Požití alkoholu se ani u jednoho z řidičů neprokázalo. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 610 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám