Hlavní obsah

Z hlášené rvačky v Praze se vyklubalo loupežné přepadení, cizinec se bránil nožem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z rvačky na pražské Florenci, hlášené v noci na neděli, se nakonec vyklubalo přepadení na ulici. Přepadený cizinec se bránil nožem a zranil další tři muže, rovněž cizince. Těm hrozí v případě prokázání viny až desetileté vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Incident na FlorenciVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V ulici Prvního pluku na Florenci nám byla oznámena rvačka mezi dvěma skupinami lidí. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že mělo dojít k přepadení dvou cizinců třemi jinými cizinci, kteří pod pohrůžkou násilí požadovali peníze,” sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Na místě zasahovali nejen policisté, ale také pražští strážníci. Část ulice policisté uzavřeli páskami kvůli zajištění potřebných stop.

Divoká honička na Kladensku: Vrtulník, střelba a tři poškozená policejní auta

Krimi

Jak policisté dále zjistili, jeden z přepadených cizinců měl u sebe nůž, se kterým se bránil a trojici lupičů s ním pobodal či pořezal.

„Všichni tři podezřelí utrpěli zranění, se kterými skončili v péči záchranářů. Případem se nyní zabývají kriminalisté, kteří celou věc prošetřují pro podezření z trestného činu loupeže. V případě prokázání viny tak hrozí třem cizincům až desetiletý pobyt za mřížemi,” dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám