Hlavní obsah

Vůz srazil chodce, muž na místě zemřel

Právo,
Náchod

Tragicky skončila dopravní nehoda u Vysokova na Náchodsku, po níž zůstal v pondělí po osmé hodině večer na místě mrtvý muž.

Foto: Policie ČR

Místo střetu chodce s mazdou

Článek

„Řidič osobního vozidla Mazda 323 z Broumovska jel v levém jízdním pruhu ve směru z Náchoda na Českou Skalici. Několik metrů za křižovatkou na obec Vysokov svým vozem srazil muže pohybujícího se dosud nezjištěným směrem potmě na vozovce. Muž po srážce vlivem silného nárazu utrpěl devastující zranění těla, kterým na místě podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Přivolaný lékař mohl už jen konstatovat smrt a nařídil pitvu. Řidič osobního automobilu zraněn nebyl, na místě se podrobil testu na alkohol i jiné návykové látky, testy ani v jednom případě neprokázaly užití nedovolených látek.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„V současné době policie dále nehodu vyšetřuje. Předmětem znaleckého zkoumání bude celkový technický stav automobilu a případná technická závada jako příčina nehody, součástí vyšetřování bude také míra zavinění obou účastníků,“ dodala mluvčí Prachařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám