Hlavní obsah

Vůz s kameny se převrátil do vody, řidič nepřežil

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raspenava

V kamenolomu v Krásném Lese v Libereckém kraji se v úterý před polednem převrátil nákladní vůz s kameny. Automobil se částečně zanořil do laguny. Řidič zůstal uvězněný v kabině, která byla naneštěstí celá pod vodou. Řidič nehodu nepřežil.

Článek

„Řidič sklápěčky převážející kameny do drtičky vjel v částečně zatopeném kamenolomu pravděpodobně do díry skryté pod vodou, nákladní vůz se převrátil na levý bok a zůstal ležet v laguně,“ řekla mluvčí hasičů Iva Michalíčková.

Řidič zůstal uvězněný v malé kabině vozu, která zůstala celá pod vodou. Protože se z vozu začalo kouřit, byli na místo povoláni profesionální hasiči z Raspenavy.

V době příjezdu hasičů byli již na místě policisté i záchranáři zdravotnické služby. „Řidič, u něhož lékař konstatoval smrt, byl již z kabiny vozu venku. Hasiči uhasili nákladní vůz a odpojili doutnající autobaterie,“ doplnila Michalíčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám