Hlavní obsah

Vražda pumpařky: Policisté přijeli s podezřelým na prohlídku domu ve Vojkovicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do pozdních večerních hodin pracovali v úterý policisté na případu prosincové vraždy čerpadlářky v Nelahozevsi. Do domu ve středočeských Vojkovicích přivedli jednoho z podezřelých, kterého tam dříve zadrželi.

Policejní prohlídka ve VojkovicíchVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policisté s mužem do Vojkovic na Mělnicku přijeli kolem sedmé večer, prohlídka trvala zhruba do půl desáté.

Co přesně se na místě dělo a zda podobnou prohlídku absolvovali policisté i s druhým podezřelým, který byl zadržen v Kralupech nad Vltavou, nechtěla police sdělit.

Foto: Mapy.cz

Místo přepadení na benzinové stanici s místy, kde policisté zadrželi podezřelé

„Veškeré informace sdělíme na zítřejší tiskové konferenci, do té doby se nebudeme blíže vyjadřovat,“ řekla v úterý večer Novinkám středočeská policejní mluvčí Martina Fejfarová.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči na záběrech vnější kameryVideo: Policie ČR

Dvojici podezřelých zadržela policie v pondělí večer. [celá zpráva] V úterý přes den probíhaly výslechy v Praze Zbraslavi za účasti advokátů.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

K vraždě osmapadesátileté ženy, která pracovala jako obsluha benzinové pumpy v Nelahozevsi, došlo 3. prosince. Podle vyšetřovatelů pachatelé ženu zastřelili přes zavřené dveře, přestože se nebránila, naopak se před nimi chtěla schovat a utekla do zadní místnosti čerpací stanice.

Dvojice si podle policie zřejmě odnesla pokladnu a cigarety.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám