Hlavní obsah

Večerní popíjení před smíšeným zbožím skončilo smrtí 77letého seniora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

Smrtí 77letého seniora skončilo alkoholové setkání dvou mužů v Jablonci nad Nisou. Po hádce měl podle policie 53letý muž seniora na ulici napadnout tak intenzivně, že zemřel. Útočník je již ve vazbě.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál již v noci na 30. července, policisté o něm informovali až nyní. Po osmé hodině ráno jim byl oznámen nález mrtvého muže ve dvoře obchodu se smíšeným zbožím. Následně se ukázalo, že muž zemřel násilnou smrtí.

Hádka otce se synem skončila na Chomutovsku pokusem o vraždu

Krimi

Kriminalisté se postupně dostali na stopu 53letého muže, který byl poslední, kdo zemřelého viděl. Oba muži se večer sešli na dvoře provozovny, kde popíjeli alkohol. Scházeli se tam často.

„Jak podvečer ubíhal a alkohol začal čím dál tím více působit, rozhořel se mezi oběma muži spor. Pouhá verbální rozmíška vyvrcholila ve fyzickou konfrontaci. 53letý muž uštědřil svému o téměř čtvrt století staršímu sokovi několik úderů s tím, že se tak zřejmě snažil konflikt pro tuto chvíli ukončit,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Asi se nedomníval, jak vážně je muž zraněn. Nechal ho na místě a odešel.

Za vraždu novorozeněte uložil soud matce patnáctiletý trest

Krimi

Kriminalisté podezřelého zadrželi a obvinili z těžkého ublížení na zdraví, zároveň také z přečinu krádeže a z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Muž se k činu přiznal. Soud jej poslal do vazby. Ve vězení může strávit až 16 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám