Hlavní obsah

V malešické třídírně odpadů se v lisu zabil dělník

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští záchranáři zasahovali ve středu odpoledne v třídírně odpadů v Malešicích, kde se vážně zranil zahraniční pracovník. Při příjezdu zdravotníků se ukázalo, že muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Okolnosti tragédie prověřuje policie.

BEZ KOMENTÁŘE: V třídírně odpadů se zabil dělníkVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Tragický úraz se stal v třídírně odpadů v Heldově ulici.

Mluvčí záchranky Jana Poštová charakter zranění neupřesnila, jednalo se podle ní o poranění neslučitelná se životem, kterým muž podlehl. „Na místo přijede koroner,“ dodala mluvčí.

Dělníka zavalila u Prahy zemina, po oživení ho odvezl vrtulník

Krimi

Podle mluvčího policie Jana Daňka se jednalo o pracovní úraz dělníka ze zahraničí, ročník 1998. Zranění utrpěl v lisu. Okolnosti nehody policie prověřuje.

Reklama

Související články

Lesního dělníka v Beskydech zabil strom

Při práci v lese v Beskydech zemřel ve středu ráno lesní dělník. Na prudkém svahu ho smrtelně zranil strom. I přes rychlou pomoc se muže nepodařilo oživit.

Lžíce bagru zabila na Chomutovsku muže

Záchranáři včetně vrtulníku řešili tragický úraz muže na stavbě na Chomutovsku. Pracovníka přimáčkla lžíce bagru a vážným zraněním na místě podlehl.

Výběr článků

Načítám