Hlavní obsah

V laserové střelnici v Přerově došlo k explozi, dva lidé zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Dva muži utrpěli zranění v neděli odpoledne při explozi a vzplanutí sudů od oleje v rekonstruované laserové střelnici nedaleko centra Přerova. „Popálené osoby skončily v péči zdravotnické záchranné služby,“ řekl Právu mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Výbuch podle Hošáka nastal v laser aréně při instalaci několika sudů od oleje. „Došlo k explozi a vzplanutí. Následkem jsou dvě popálené osoby,“ uvedl Hošák. Oba muži byli letecky transportování do popáleninového centra v Ostravě-Porubě.

Zatímco mladší z nich utrpěl podle dostupných informací lehčí popáleniny na rukou a měl i tržnou ránu na hlavě, starší byl transportován do nemocnice s popáleninami většího rozsahu. Plameny mu zasáhly ruku, břicho a hrudník. Oba byli při vědomí.

Podle policejního mluvčího Libora Hejtmana došlo v laser aréně k výbuchu při svařování. V prostorách střelnice bylo po výbuchu nebezpečí skrytého hoření, hasiči proto prováděli jejich důkladnou kontrolu termokamerami. Okolnosti exploze vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám