Hlavní obsah

V centru Liberce havaroval mladý motorkář. I přes 45minutovou resuscitaci zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Pětadvacetiletý motorkář zemřel v noci na středu v centru Liberce poté, co vjel na chodník a havaroval. I přes 45 minut trvající resuscitaci se mladého muže nepodařilo zachránit.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem půl druhé v noci poblíž autobusové zastávky U Lomu. Mladý muž na kawasaki podle policie z dosud neznámé příčiny vyjel ze silnice na chodník, kde havaroval.

Hlídka policie a hasiči byli na místě tři minuty po oznámení a započali s resuscitací. „Policisté u muže, který byl v bezvědomí, okamžitě zahájili masáž srdce, u které se do příjezdu zdravotníků střídali s hasiči. Lékaři prováděli resuscitaci mladého muže téměř 45 minut. I přes rychlou pomoc se ho nepodařilo zachránit,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policistka, která je zároveň krizovou interventkou, poskytla na místě psychologickou pomoc příbuzným motorkáře. Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám