Hlavní obsah

Útočník zbil muže v Brně před dětmi v garážích, mluvil italsky a odjel na kole

Novinky, kub
Brno

Kriminalisté pátrají po muži podezřelém z toho, že v podzemních garážích v Brně zbil jiného muže u jeho auta. Násilník pak z místa odjel na kole, zachytily ho bezpečnostní kamery. Podle svědectví napadeného mimo jiné mluvil italsky a měl pod okem tetování.

Muž podezřelý z napadení v brněnských garážíchVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal na začátku října, policie podezřelého dosud nenašla. Útočník muže napadl před jeho dětmi, které seděly v zaparkovaném autě.

„Pachatel po oběti požadoval vyplacení určité finanční částky. Po nečekaném ataku však agresor rychle usedl na jízdní kolo a snažil se z místa pohotově ujet,” sdělil ve středu mluvčí policie Petr Vala.

Policie hledá svědky kvůli napadení seniora na ulici v Aši

Krimi

Jak vážně byl muž napaden, policie neupřesnila. Mluvčí uvedl, že útok byl „brutální”, ale muž se z něj rychle oklepal a násilníka autem pronásledoval. Ten se mu ale nakonec ztratil z dohledu.

Policie nyní pátrá po podezřelém muži statné postavy, který měří kolem 180 cm. Na hlavě měl červenou kšiltovku a sluneční brýle. Hovořil italsky a měl neupravený vous a pod jedním okem tetování.

Parta výrostků zmlátila mladíka skateboardy, zachytily je kamery

Krimi

„Oblečený byl do šedé mikiny s kapucí a černých kalhot s bílým pruhem. Na nohou pak měl útočník bílé sportovní boty,” upřesnil Vala. Další podrobnosti k případu policie nesdělila.

Podezřelého zachytily rovněž bezpečnostní kamery. Policie přijme informace k případu na lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám