Hlavní obsah

Tragická nehoda na Prostějovsku skončila smrtí dvou starších lidí

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Smrtí staršího páru skončila sobotní tragická nehoda u obce Konice na Prostějovsku. Právo o neštěstí informovala policejní mluvčí Miluše Zajíčková.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda u Kostelce na HanéVideo: HZS Olomouckého kraje

 
Článek

„Krátce po desáté hodině dopolední jel starší pár ve vozidle Škoda Felicia ve směru od obce Lutotín. Na křižovatce řidič s největší pravděpodobností nedal přednost vozidlu Škoda Fabia, které jelo ve směru od Konic na Kostelec na Hané. Následkem nehody došlo na místě k úmrtí staršího páru, muže a ženy z vozidla Škoda Felicie,“ sdělila mluvčí.

Čtyřčlennou posádku Škody Fabia převezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při nehodě zemřeli dva lidé.

„Hasiči na místě nalezli celkem šest zraněných osob. V jednom vozidle zůstala zaklíněná osoba, druhá z vážně zraněných osob byla již na místě laicky resuscitována projíždějícími a byla mimo vozidlo,“ přiblížil mluvčí krajských hasičů Zdeněk Hošák. Hasiči po vyproštění asistovali posádkám zdravotnické záchranné služby.

Škodu na vozidlech vyšetřovatelé vyčíslili na téměř sto tisíc korun. Komunikace zůstala na několik hodin uzavřená. Provoz na ní policisté obnovili po čtrnácté hodině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám