Hlavní obsah

Svědci poznali na videu muže podezřelého z okradení sester covid centra

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Policie odvolala pátrání po muži podezřelém z krádeže peněženek zdravotním sestrám na covid oddělení nemocnice v Náchodě. Podle kriminalistů se po zveřejnění výzvy při pátrání po pachateli ozvala řada svědků, díky nimž se podařilo zjistit, o koho jde. Podezřelý muž (64) má za sebou podobnou trestnou činnost z dřívějška a v současnosti je obviněný ještě v jiném případu.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý z krádeže v Covid centruVideo: Policie ČR

 
Článek

Muže zaznamenala bezpečnostní kamera, když v pondělí v podvečer vyrazil na JIP oddělení náchodské nemocnice. Zkoušel tam všechny kliky, až narazil na otevřenou sesternu, kam vešel a chvíli tam zůstal.

O peněženky s hotovostí a platebními kartami přišlo osm sester. Škodu policie vyčíslila na více než 10 tisíc korun. Podezřelý pak z místa zmizel, zachytila ho ale kamera na nádraží, když nastoupil do vlaku na Choceň.

Bude majitel domku obviněn z usmrcení zloděje? Rozhodnout má balistika

Krimi

Policie pak vyhlásila pátrání po podezřelém a zveřejnila záznam z bezpečnostní kamery.

„Po zveřejnění výzvy se ozvalo hned několik občanů z celé republiky, kteří muže poznali. Jedná se o 64letého muže, který je stíhaný za obdobnou trestnou činnost v jiné části republiky,” informovala ve středu mluvčí policie Iva Kormošová.

Naoko galantní muž v Brně pustil stařenku ve frontě, pak ji bez ostychu okradl

Krimi

Muže se podle mluvčí podařilo zatím jen ztotožnit, policie ho nezadržela, tedy ani nevyslechla.

Podle Kormošové je ale po ztotožnění nutné muže vyřadit z pátrací relace. Případ nyní předají náchodští kriminalisté kolegům, kteří řeší již zmíněný jiný případ, ve kterém je podezřelý obviněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám