Hlavní obsah

Zloděj řádil na covid oddělení nemocnice. Sestrám ukradl peněženky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

S velkou dávkou hyenismu se vypravil v pondělí dosud neznámý zloděj na covid oddělení nemocnice v Náchodě. Nepotřeboval péči, ale peněženky zdravotních sester. Okradl jich osm a odešel. Policie ve čtvrtek zveřejnila video s podezřelým.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý z krádeže v Covid centruVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž vyrazil na JIP oddělení v pondělí v podvečerních hodinách a postupně zkoušel všechny kliky od místností. Narazil na otevřenou sesternu, kam vešel a chvíli tam zůstal. Pak z oddělení odešel, zůstal tam však nějaký batoh, o kterém si policie myslí, že by mohl být zloděje.

Řidič před policií ujížděl Náchodem. Auto utopil v řece a utekl

Krimi

„Osm sester přišlo o peněženky s hotovostí, platebními kartami a osobními doklady. Škoda byla vyčíslena na více než 10 tisíc korun,“ vypočetla mluvčí policie Iva Kormošová, jakou způsobil škodu.

Zloděj převrátil včelín a ukradl 13 včelstev, škoda 170 tisíc

Krimi

Policisté při vyšetřování zjistili, že podezřelého zachytila kamera na nádraží, když nastoupil do vlaku jedoucího směr Choceň. Informace o totožnosti muže přijme linka 158. Je podezřelý z krádeže a neoprávněného opatření platebního prostředku, za což může být potrestán odnětím svobody až na 8 let.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z krádeže v Covid centru

Reklama

Výběr článků

Načítám