Hlavní obsah

Sprejeři zneužili situaci a „přepadli“ v Praze vlak, který zastavilo návěstidlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Scénu jak z nějakého příběhu o loupežnících, kteří v nestřežený okamžik přepadávali pocestné na stezkách, mohl připomínat incident z konce srpna v Praze, kde se na vlak vrhla skupina mladíků. Místo zbraní měli spreje a naštěstí nešlo o ozbrojené přepadení, čmáráním ale způsobili škodu na vlakové soupravě. Zaměstnanci drah je stihli vyfotit, policie po vandalech pátrá.

Foto: Policie ČR

Sprejery zachytili zaměstnanci drah.

Článek

Incident se stal již na konci srpna, podezřelé se ale dosud nepodařilo dopadnout, policie se proto nyní obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc s jejich ztotožněním.

Chci, aby lidé jedli zeleninu, řekl sprejer, který počmáral kostel v Praze

Krimi

„Vlaková souprava jedoucí z Prahy do Berouna musela zastavit u návěstidla ‚Stůj' pod Barrandovským mostem kvůli křižování souprav. V tu chvíli se na vlak mladíci ‚sesypali' a během několika minut na něj spreji vytvořili barevný nápis,” informoval v pondělí o případu mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Policie ČR

Sprejeři poničili vlakovou soupravu, která měla namířeno z Prahy do Berouna.

Mladíky stihl jeden ze zaměstnanců drah vyfotit přímo z vlakové soupravy. „Pokud je poznáváte, kontaktujte linku 158. Policisté se obracejí také na hlavní aktéry případu, aby přišli své počínání vysvětlit na jakoukoli policejní služebnu v Praze,” zmínil mluvčí.

„Zemankomunysta = velezrada”, psal sprejer v Praze po zdech. Zadrželi ho strážníci

Krimi

Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na 10 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako poškození cizí věci, za což v případě soudu hrozí podle Rybanského až roční vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám