Hlavní obsah

Seniorka nepřežila srážku osobních aut na Kladensku

Velvary
Aktualizováno

Tragické následky měla v úterý srážka dvou osobních aut u Velvar na Kladensku. Nehodu nepřežila žena, druhá žena ze stejného auta skončila se středně těžkými zraněními v nemocnici. Řidič druhého vozidla se nezranil. Okolnosti střetu vyšetřuje policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda ve VelvarechVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala po 7. hodině u nájezdu ze silnice 240 na tah I/16. „Silnice je uzavřená," uvedla k 9:30 mluvčí policie Jana Šteinerová.

Vlak tlačil po srážce na Berounsku auto ještě sto metrů. Pro řidičku letěl vrtulník

Krimi

Ženě, která nehodu nepřežila, bylo 74 let, její spolujezdkyni 60 let. Druhý vůz řídil osmnáctiletý řidič, dechová zkouška ukázala, že nebyl pod vlivem alkoholu.

Příčinu a okolnosti nehody policisté vyšetřují. Podle předběžných informací potrvá uzavírka do odpoledne, úsek lze objet přes obec Velká Bučina.

Další tragická nehoda se stala v pondělí večer na Brněnsku. Jeden člověk při nehodě zemřel před příjezdem záchranné služby, druhý byl ve vážném stavu.

"Operátorka na místo vyslala lékařskou posádku a inspektora provozu. Jeden z pacientů podlehl těžkým zraněním ještě před příjezdem záchranářů," uvedla mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková. Druhého zraněného pomáhali z vozu vyprostit hasiči, pacient byl ve velmi vážném stavu.

"Lékař ho ošetřil, zaléčil, zaintuboval a napojil na řízenou plicní ventilaci. Pacienta s polytraumatem poté posádka transportovala na urgentní příjem FN Brno v Bohunicích," uvedla mluvčí.

Reklama

Související články

Seniorka vrazila autem do kapličky

Třiasedmdesátiletá řidička osobního auta vrazila v neděli dopoledne do kapličky ve Služíně na Prostějovsku. Při nehodě se zranila řidička i její o rok mladší...

Výběr článků

Načítám