Hlavní obsah

Sečtělý zloděj. Muž v Praze ukradl v obchodě knihy za desítky tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté v Praze vyšetřují nezvyklý případ krádeží. Podezřelým je muž, který měl sebrat knihy z regálů v obchodě. Podle vyšetřovatelů odnesl z jediného obchodu během čtrnácti dnů přes 80 výtisků různých publikací. Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera.

Kamera zaznamenala krádeže knih v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Podezřelý podle vyšetřovatelů bral loni v prosinci knihy z regálů a odcházel s nimi bez placení v jednom z obchodů v Ječné ulici na Praze 2.

Z regálů olomouckých drogérií mizí parfémy. Bere je neznámý muž

Krimi

„V průběhu čtrnácti dnů si z tamního knihkupectví neznámý muž odnesl bez zaplacení celkem osmasedmdesát knih v hodnotě přesahující osmadvacet tisíc korun. Podezřelý využil chvíle, kdy byl v prodejně sám, a knihy si nastrkal do bundy,“ informoval v pátek o případu mluvčí policie Jan Rybanský.

Nechali si poslat zboží do výdejny a pak ho ukradli. Škoda je milion

Krimi

Tvář muže a jeho chování, kdy se podle všeho rozhlíží opatrně kolem sebe, načež strká za bundu jednu knihu za druhou a pak z obchodu zmizí, zaznamenal objektiv bezpečnostní kamery.

Foto: Policie ČR

Kamera zaznamenala krádeže knih v Praze.

Policie kvůli dosud bezúspěšnému pátrání zveřejnila kamerový záznam a vyzvala veřejnost, ať se případní svědci, kteří podezřelého poznali, ozvou na linku 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám