Hlavní obsah

Sanitka převážela těžce zraněnou ženu, smetlo ji auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Sanitka se zapnutým majákem se srazila v pátek odpoledne s osobním autem v Otrokovicích na Zlínsku. Pět lidí bylo zraněno včetně už předtím těžce zraněné pacientky ze sanitky, která měla hodinu předtím jinou autonehodu.

Foto: Policie ČR

Nehoda sanitky v Otrokovicích

Článek

První nehoda se stala na Uherskohradišťsku, kde po jedné hodině odpoledne havarovala dodávka a nákladní auto. Řidič dodávky utrpěl lehké zranění a jeho 24letá spolujezdkyně těžké.

Policie obvinila řidiče sanitky kvůli smrti pacienta na přejezdu

Krimi

Sanitka převážela mladou ženu do nemocnice ve Zlíně, když v Otrokovicích do záchranářů narazilo osobní auto. „Řidiči sanitky vjel do cesty z vedlejší komunikace třiačtyřicetiletý řidič vozidla Volkswagen Sharan, který chtěl od autobazaru odbočit vlevo do Otrokovic,“ uvedla mluvčí Monika Kozumplíková.

Podle ní byla zraněna tříčlenná posádka sanitky, převážená pacientka i šofér VW. Rozsah zranění účastníků nehody není znám. Dechové zkoušky byly negativní.

„Míru zavinění jednotlivých účastníků šetří u obou dopravních nehod policisté společně s kriminalisty,“ shrnula Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Nehoda sanitky v Otrokovicích

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám