Hlavní obsah

Rvačka o kabelku v Brně, na ženu se pověsila podezřelá dvojice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Cesta pěšky od zastávky autobusu v Brně se stala osudnou ženě, kterou podle policie okradl sehraný pár. Ženu nejdřív podezřelá oslovila, po chvíli jí ale rvala kabelku z ruky, a když se ocitly obě na zemi, přiběhl muž, který z kabelky sebral peníze a doklady. Podezřelou dvojici zachytila bezpečnostní kamera.

Dvojice podezřelá z přepadení ženy v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Čtyřiapadesátiletou ženu podle policie okradla neznámá dvojice loni začátkem prosince. Podezřelé se dosud nepodařilo dohledat, kriminalisté proto nyní žádají veřejnost o pomoc s pátráním.

„Žena se vracela ze zaměstnání a čekala na Malinovského náměstí na autobus, přičemž si krátila dlouhou chvíli hraním her na mobilním telefonu. Autobus jí ovšem ujel a ona se rozhodla, že se vydá domů pěšky. Vtom se k ní připojila neznámá žena a dala se s ní do řeči,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Andrea Cejnková.

Gang dětí v Brně přepadl ženu a sebral jí kabelku i mobil

Krimi

Za chvíli jí začala podle kriminalistů žena vytrhávat kabelku z ruky, oběť se snažila své věci ubránit a křičela o pomoc. Podezřelá ji povalila na zem a dále se o kabelku přetahovaly.

Foto: Policie ČR

Dvojice podezřelá z přepadení ženy v Brně

„Vtom se na místě objevil neznámý muž, který bez řečí z kabelky vytáhl peněženku a doklady a společně se ženou z místa odešli. Poškozené tak vznikla škoda bezmála dva tisíce korun. Kriminalistům se podařilo z kamerového systému získat záběry podezřelých osob,” upřesnila Cejnková.

Policisté čekají na případná svědectví a jakékoliv informace k případu na tísňové lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám