Hlavní obsah

Řidiči u Prahy bourali na čerstvém sněhu. Autobusy a kamiony uvázly v kopcích

Novinky, jap

Nepříznivé počasí a sníh ruku v ruce s nehodami zkomplikovaly v pátek dopravu u Prahy, policie musela uzavřít například silnici u Chrášťan, kde uvázl kamion a několik autobusů. Cestující museli pokračovat pěšky. Problémy měly i policejní hlídky, když se nemohly k některým haváriím dostat.

Počasí komplikovalo dopravu na Praze-západVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kvůli nepříznivému počasí a nehodám byla neprůjezdná silnice mezi Chýní a Chrášťany v okrese Praha-západ.

Osobák slisovaly dva náklaďáky, nezraněnou řidičku museli vyprostit

Krimi

Vše odstartovala havárie osobního vozu, se kterým řidička sjela do zavátého příkopu. O desítky metrů dále se pak srazila další dvě osobní auta. V kopci o dalších sto metrů dále zase uvázl kamion a s ním několik autobusů.

Tragickou nehodu na Slovácku zřejmě zavinil podnapilý muž bez řidičáku

Krimi

„Říkali mi tady, že už je ta původní nehoda odstraněna, stál jsem totiž pod kopcem, abych neuvízl. Když jsem se pak rozjel, v kopci jsem narazil na kolonu a už jsem se nerozjel," popsal na místě jeden z řidičů.

Čelní srážka aut na Berounsku si vyžádala tři zraněné

Krimi

V kopci hned za kamionem uvázl příměstský autobus, v opačném směru pak zůstaly stát další dva autobusy, které nemohly projet kvůli uvázlým vozům před nimi. Cestující z nich vystoupili a do Chýně se odebrali pěšky.

Nehoda dvou kamionů zastavila provoz na dálnici D5

Krimi

K uvázlým vozům vyrazili také policisté. Policejní hlídka jedoucí směrem od Chrášťan ale nemohla nijak objet havarované vozy. Směrem od Hostivice a Chýně proto na místo vyjela další policejní hlídka.

Silnice musela být uzavřena, policie ji zprůjezdnila kolem půl šesté večer.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám