Hlavní obsah

Tragickou nehodu na Slovácku zřejmě zavinil podnapilý muž bez řidičáku

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlechov

Smrtelným zraněním 60letého muže skončila ve čtvrtek vážná dopravní nehoda čtyř automobilů v oblasti Chřib na Slovácku. Policie podezírá 28letého řidiče jednoho z vozidel, že nehodu způsobil, navíc nadýchal alkohol.

Foto: HZS Zlínského kraje, .

Nehoda na Slovácku stála život 60letého spolujezdce

Článek

Na páteřní cestě spojující Brno se Slovenskem došlo k neštěstí ve čtvrtek večer u Zlechova.

„Ze zavinění dopravní nehody je podezřelý osmadvacetiletý řidič vozidla Ford Tranzit z Brna, který při jízdě od Starého Města přejel do protisměru, kde se střetl s vozidlem Škoda Fabia. Vozidla po střetu následně narazila do dalších dvou vozidel Opel Astra a Škoda Rapid,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Javorková s tím, že osudnou se srážka stala šedesátiletému spolujezdci z vozidla Škoda Fabia.

Opilý mladík v růžových pantoflích nezvládl objezd v Plzni, fabii poslal na koleje

Krimi

Osmadvacetiletý řidič podezřelý ze zavinění dopravní nehody měl v dechu přes jedno promile.

„Je podezřelý z usmrcení z nedbalosti a trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Řidič má zadržený řidičský průkaz pro předchozí dopravní nehodu, při které byl rovněž pod vlivem alkoholu,“ dodala mluvčí. Dechové zkoušky u ostatních řidičů byly negativní.

Devatenáctiletý řidič nezvládl zatáčku na Třebíčsku, spolujezdec nepřežil

Krimi

Zraněni byli při nehodě kromě zemřelého muže i další lidé. „Tři z nich si do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby,“ doplnil mluvčí hasičů Pavel Řezníček.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám